ანზორ გელაშვილი
სამოტივაციო წერილი
განათლება
სტუ-ს მეოთხე კურსის ორდიპლომიანი პროგრამა, ქართულ - ფრანგულ უნივერსიტეტთან ერთად, კურსი ეხებოდა რძისა და რძის პროდუქტების საწარმოო მენეჯმენტს, სწავლება ჩატარდა საქართველოში და მას უძღვებოდნენ როგორც ქართველი ასევე ფრანგი პროფესორები.
სამაგისტრო ნაშრომისთვის დავიწყე სვანური ყველის, ნარჩვის კვლევა და ტექნოლოგიური პარამეტრების შემუშავება.
ამჟამად დოქტორანტი, მუშაობას ვაგრძელებ კვლავ ყველის მიმართულებით, კერძოდ ვიკვლელ სვანურ ნარჩვს.
სამუშაო გამოცდილება
ლაბორანტის სამუშაო მოიცავს ლაბორატორიაში სტუდენტებისთვის ანალიზების გაცნობას, ეხმარება პროფესორს თეორიული ნაწილი აჩვენოს სტუდენტს პრაქტიკაში, გარდა ამისა დამოუკიდებლად იკვლევს ლაბორატორიაში მიწოდებულ ნიადაგებს, ღვინის ნიმუშებს, ხილის წვენებს, რძესა და რძის პროდუქტებს და ასე შემდეგ..
სამუშაო მოიცავდა რძის მიღებას, ნედლეულის გამზადებას საწარმოო პროცესებისთვის, დანადგარების მართვას და მოწესრიგებას, იმერული ყველის და სახაჭაპურეს უშუალოდ მომზადება, სულგუნის დამზადება.
მრავალი სახეობის რძის პროდუქტების წარმოებაში უშუალო ჩართვა. (მაწონი, არაჟანი, ხაჭო, ნადუღი, იმერული ყველი, სულგუნი, იოგურტი, მოცარელა და ა.შ)
რძის პროდუქტების წარმოება
რძის პროდუქტების წარმოება
რძის პროდუქტების წარმოება
მაიონეზისა და კეტჩუპის წარმოება
რძის გადამამუშავებელი საწარმოების დაპროექტება, კონსულტაცია ტექნოლოგიური პროცესების დროს, სხვადასხვა სასურსათო პროდუქტის ხარისხის გაუმჯობესება კერძო კომპანიებისთვის, სრული საწარმოო გეგმის გაწერა და კონტროლი, ხარჯების შემცირება, რძის პროდუქტის გამოსავლიანობის ზრდა და ა.შ.)